kom i form med Toppteam

ToppformenTeam

 

En hållbar förändring!

Toppformen kom till för att vi ville hjälpa personer att hotta ett sätt att komma i form och hitta en hälsosammare livsstil som håller i längden.

Nu öppnar vi upp en grupp för dig som vill komma i Toppform men gillar att träna med andra.

Toppformen Team

Samma fokus på att få en förändring i din träning och vardag som håller i längden och att hitta rutiner som fungerar. Du träffar våra coacher två gånger i veckan och tränar tillsammans med gruppen. 

 

Vem är Toppformen Team för?

Programmet anpassas efter varje individ så kan alla genomföra det men träningsträffarna sker i grupp. Du kan därför delta oavsett om du är helt utan träningsbakgrund eller är  tidigare elitidrottare

Fredrik

Under 8 veckor coachar vi dig på din väg till din toppform med egna uppsatta mål. Med näringsrik mat, styrketräning och promenader kommer vi att skapa bra vanor och rutiner som håller över tid för just dig. 

Vi startar programmet med en kroppsscanning där vi mäter muskelmassa, vikt och fettprocent. Vi gör  måttbandsmätningar och tar förebilder. 

Du träffar din coach flera gånger varje vecka och tränar och stämmer av hur allting går, vanor, rutiner, kosten.

Vi tycker det är viktigt att se framsteg och progression i träningen, därför använder vi oss av en app där vi har daglig kontakt och  registrerar all träning och kan ställa frågor direkt till din coach.

Träningsschemat anpassas efter dig och uppdateras flera gånger under denna period med tydliga instruktioner och videos på alla övningar. Vi anpassar programmen efter vad som funkar och passar för dig och gruppen. Du kommer att bli starkare och orka mer.

Efter dessa veckor så har du fått goda kunskaper av styrketräning och lärt dig använda skivstång, hantlar och maskiner. 

Kostschemat är specificerat för vad du ska äta varje vecka. Tydliga recept med exakt mängd på råvarorna. Du kommer äta allt från kyckling, kött, fisk, potatis, ris, ägg mm. Vi individanpassar matschemat beroende på vad ditt nuläge är och vad målet är.

Allt eftersom programmet går och du registrerar dina resultat kommer vi att justera kosten och träningen för att du ska maximera dina resultat.

Du följer ditt individuella kostschema som tas fram efter dina behov, tränar efter ett styrketräningsprogram och registrerar alla dina pass så att din coach kan följa din utveckling.

Du har tillgång till dina coacher varje dag via chat för eventuella frågor, råd och tips.

Pris från 3449:-/mån

 

Fredrik Moberg

Fredrik Moberg

Coach

Malin Tulin

Malin Tulin

Coach

Yvonne Karlsson

Yvonne Karlsson

Coach

Anmäl ditt intresse nedan för ett kostnadsfritt informationsmöte

Stark

Bli starkare med oss

puls dalarna

Bemannade Öppettider

Mån-tors 09:00-12:00
16:30-20:00
Fredag 09:00-12:00
Lördag 09:00-12:00
Söndag Obemannat

För medlemmar är gymmet öppen för träning 04-24 året om.

Fri provträning