Kom i form genom

Personlig träning

%

Engagemang

%

Stöttning

%

Utveckling

Snabbaste sättet att komma i form

Med en personlig tränare (PT) kommer du att få hjälp med motivation och mål med din träning. Våra personliga tränare hjälper dig att ta fram ett träningsprogram som anpassas efter dina behov, för att hitta en hållbar träningsrutin, oavsett vilken bakgrund eller vilket mål du har med din träning.

Gammal eller ung, vältränad eller otränad, en licensierad PT har kunskapen om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och göra träningsprogram som är mest effektiva och säkra utifrån ditt personliga mål och behov. Du får också hjälp att hitta och bibehålla motivationen, samt hjälp att utmana dig till nya nivåer i din träning.

Boka en kostnadsfri konsultation med någon av våra personliga tränare, alla med gedigen utbildning och PT-licens och se hur vi kan hjälpa dig.

Malin Tulin

Malin Tulin

PERSONLIG TRÄNARE

Fredrik Moberg

Fredrik Moberg

PERSONLIG TRÄNARE

Våra personliga tränare

Marie Åkesson

Marie Åkesson

PERSONLIG TRÄNARE

VIKTNEDGÅNG

Regelbunden styrketräning är en effektiv livsstilsförändring för viktminskning, särskilt när den används i kombination med justeringar i näringsintaget för att säkerställa ett balanserat kaloriunderskott över tid. Om du vill uppnå bestående resultat rekommenderar vi dig att låta våra personliga tränare hjälpa dig.

STYRKA

För att orka prestera bättre i vardagen är styrka viktigt. Oavsett om du precis börjat träna eller tränar regelbundet, kan en personlig tränare hjälpa dig att uppnå resultat snabbare. Genom att anpassa träningen till dina personliga mål, dina förutsättningar och din ambitionsnivå skräddarsys träningsprogrammet för just dig.

KONDITION

Konditionsträning får hjärta och lungor att arbeta hårdare för att backa upp arbetande muskler. Konditionsträning ökar behovet av blod och näringsämnen i arbetande muskler och ökar hjälper till att avlägsna slaggprodukter från muskler. Regelbunden konditionsträning gör dig piggare och ger dig mer ork i vardagen.

Vill du vet mer.

Om du vill veta mer eller boka en prova på plats? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bemannade Öppettider

Mån-tors 09:00-12:00
16:30-20:00
Fredag 09:00-12:00
Lördag 09:00-12:00
Söndag Obemannat

För medlemmar är gymmet öppen för träning 04-24 året om.