Vi har Något för alla

Träningsutbud

Personlig träning

Personlig träning

Vill du lyfta din träning till en högre nivå? Då kan du anlita en personlig tränare som coachar dig att uppnå de träningsmål som du har satt upp för dig själv.

Gruppträning

Vi tror på att träning ska vara tillgängligt för alla! Oavsett om du föredrar yoga, rörlighet, Functional training eller Styrketräning, har vi ett brett träningsutbud som passar just dig. Vi erbjuder träningsformer för alla smaker, så att du kan hitta ditt favoritpass hos oss. Kom och bli starkare med oss på Puls, där mångfalden av träning är nyckeln till framgång.

Foodbox Challenge

Foodbox Challenge

Förändra dina kostvanor och kom i form med vällagad, god och nyttig mat. Dessutom är din lunch eller middag färdig på mindre än 7 minuter.

Inbody

InBodymätning

Mät den totala kroppsammansättningen genom att ta reda på hur mycket av din totala vikt består av muskler respektive fett.

Kost- och livsstilsrådgivning

Kostrådgivning

Behöver du hjälp med att planera din kost? Ta hjälp av våra näringsspecialister som kan hjälpa dig bygga ett kostschema som passar dig och dina mål.

Toppformen

Toppformen

Är du redo att komma i ditt livs form? Vi coachar dig i 112 dagar och ser till att du maximerar dina resultat. Det här är för dig som är redo att satsa hårt för att uppnå en verklig förändring.

Pink gloves

Girls only Boxing

Ett roligt, utvecklande och boxningstekniskt pass utan kroppskontakt för tjejer. Inga förkunskaper krävs. Grupperna startar terminsvis.

Mamma-baby

Mamma baby

Behöver du komma igång efter en graviditet? Här tränar vi i grupp och barnen får givetvis vara med.

Massage

Massage

Våra massageterapeuter erbjuder en rad olika behandlingar för att släppa på spänningar. Problem med t.ex. nacke, axlar och rygg kan få dig att ligga sömnlös och prestera sämre i vardagen. Våra proffs hjälper dig gärna att bli en friskare och rörligare variant av dig själv.

Vill du vet mer.

Om du vill veta mer eller boka en prova på plats? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bemannade Öppettider

Mån-tors 09:00-12:00
16:30-20:00
Fredag 09:00-12:00
Lördag 09:00-12:00
Söndag Obemannat

För medlemmar är gymmet öppen för träning 04-24 året om.