Hitta din bästa form

ToppFormen

En hållbar förändring!

Toppformen kom till för att vi ville hjälpa personer att hotta ett sätt att komma i form och hitta en hälsosammare livsstil som håller i längden.

Toppformen fokuserar på att få en förändring i din träning och vardag som håller i längden och att hitta rutiner som fungerar. Med hjälp av våra coacher får du vägledning och daglig coaching för att vi ska optimera programmet efter just dina förutsättningar och mål.

Toppformen är för alla men kräver att man är reda att satsa 100% på sig själv och sin hälsa.

 

 

Vem är Toppformen för?

Eftersom programmet anpassas efter varje individ så kan alla genomföra Toppformen. Vi har hjälpt deltagare utan träningsbakgrund och tidigare elitidrottare att hitta nya sunda rutiner. Åldern har också varierat från 16 år upp till 70 år. Träningen anpassas alltid efter mål och förmåga. 

Vill du veta mer? Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig för mer information.

5 + 12 =

Fredrik

Under 16 veckor coachar vi dig på din väg till din toppform med egna uppsatta mål. Med näringsrik mat, styrketräning och promenader kommer vi att skapa bra vanor och rutiner som håller över tid för just dig. 

Vi startar programmet med en kroppsscanning där vi mäter muskelmassa, vikt och fettprocent. Vi gör  måttbandsmätningar och tar förebilder. 

Du träffar din coach varje vecka och tränar och stämmer av hur allting går, vanor, rutiner, kosten.

Vi tycker det är viktigt att se framsteg och progression i träningen, därför använder vi oss av en app där vi registrerar all träning.  

Träningsschemat anpassas efter dig och uppdateras flera gånger under denna period med tydliga instruktioner och videos på alla övningar. Vi individanpassar programmen efter vad som funkar och passar för dig. Du kommer att bli starkare och orka mer.

Efter dessa veckor så har du fått goda kunskaper av styrketräning och lärt dig använda skivstång, hantlar och maskiner. 

Kostschemat är specificerat för vad du ska äta varje vecka. Tydliga recept med exakt mängd på råvarorna. Du kommer äta allt från kyckling, kött, fisk, potatis, ris, ägg mm. Vi individanpassar matschemat beroende på vad ditt nuläge är och vad målet är.

Allt eftersom programmet går och du registrerar dina resultat kommer vi att justera kosten och träningen för att du ska maximera dina resultat.

Du följer ditt individuella kostschema som tas fram efter dina behov, tränar efter ett styrketräningsprogram och registrerar alla dina pass så att din coach kan följa din utveckling.

Du har tillgång till dina coacher varje dag via chat för eventuella frågor, råd och tips.

Träningen utför du på din träningsanläggning och 1 gång i veckan tränar du med coacherna från Toppformen. Då träffas ni på de gym som Toppformen har samarbeten med.  

16 veckor med bra vanor och rutiner kan inte bli annat är kul!

Priset för Toppformen 16 veckor 4497:-/månaden
Fredrik Moberg

Fredrik Moberg

Coach

Malin Tulin

Malin Tulin

Coach

Yvonne Karlsson

Yvonne Karlsson

Coach

Anmäl ditt intresse nedan för ett kostnadsfritt informationsmöte

Stark

Bli starkare med oss

puls dalarna

Bemannade Öppettider

Mån-tors 09:00-12:00
16:30-20:00
Fredag 09:00-12:00
Lördag 09:00-12:00
Söndag Obemannat

För medlemmar är gymmet öppen för träning 04-24 året om.

Fri provträning