Förvandla både din kropp och hjärna

“Det handlar inte om vikten du förlorar, utan om livet du vinner.”

WeightTrainer har hjälpt tusentals personer att gå ned i vikt och nå sina mål. Vi finns på över 100 gym runt om i Sverige och har över 200 licensierade viktcoacher.

Personlig Coaching

Roliga och engagerande träningspass

Hälsosamma kostplaner

Resultat som håller i längden

WeightTrainer Programet

Välj en metod som fungerar

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer WeightTrainer med många andra program är att det är utformat för att ge dig både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut!

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Vår metod Tänk • Njut • Ät • Träna

Tänk:

Handlade det bara om kunskap så skulle alla vara i bra form och ingen skulle röka eller snusa. Det är först när du blir medveten om hur dina tankar styr dig och dina beslut, som du kan ändra dina vanor.

För att få nya resultat, behövs att man gör nya saker. Att ha viljan och kunskapen är bra, men för att ändra en livsstil räcker det inte med kunskaper. Du behöver också ändra i de omedvetna vanorna. Du gör det mesta utan logiskt tänkande, med vanor som sker automatisk för att underlätta ditt liv. Därför behövs tekniker som även förändrar det omedvetna, så ditt nya mer tränade jag blir en vana utan att behöva kämpa.

Ät:

Matens betydelse för ditt träningsresultat och din hälsa är stor, ja till och med helt avgörande. För att orka träna och leva i din vardag behöver du ha en väl sammansatt kost. WeightTrainer hjälper dig att förändra och förbättra din kost på ett enkelt sätt som fungerar i din vardag.

Det finns flera vägar att välja för att nå din målvikt. För att få full effekt av programmet rekommenderas att du under en period sänker ditt kaloriintag. Det kan du på ett säkert och effektivt sätt göra med våra nyttiga och goda produkter som är godkända av Livsmedelsverket.

Din WeightTrainer hjälper dig att välja den vägen som passar dig bäst.

 

Njut:

När vi hjälper våra kunder att göra en livsstilsförändring vill vi att den ska bli hålla sig långt över tid.

Både studier och vår egen erfarenhet visar att för att kunna leva med de nya vanorna för all framtid behöver vi tycka att de nya vanorna är härliga, fina och trevliga och att vi ser fram mot att utföra dem.

Dina nya njutningar ska sätta guldkant på din tillvaro.

Så vad njuter du av? Vi hjälper dig att hitta tid för njutning, avkoppling och glädje i din vardag. Vi hjälper dig att utforska vad du egentligen njuter av så att du kan byta ut dina gamla vanor mot nya vanor som ger dig ett annat resultat. Det ger dig kraft och motivation att fokusera på det som är viktigt i ditt liv.

Träna:

Du behöver inte ha någon kunskap om träning och hur man ska göra, utan det är din WeighTrainers jobb att sätta ihop en träningsplan som fungerar för dig. Det du ska bidra med är att träningen blir av. Träning är en förutsättning för ett resultat och den absolut bästa träningen är just den som blir av.

Ordet träna och träningens innebörd är att skapa framsteg vid varje träningstillfälle.  Detta innebär att du kommer att få ta i, svettas och ibland undra varför du gör det här. För varje pass lär du dig att njuta av det tuffa motståndet och belönas med att komma ett steg närmare resultat och att känna dig nöjd efter varje pass. Variation är ett nyckelord för dina resultat och för att vilja fortsätta vecka efter vecka. Din coach hjälper dig att vara varierad i valen av träning.

 

Vad våra kunder säger

“WeightTrainer har förändrat mitt liv! Jag har aldrig känt mig så stark och självsäker. Programmet är enkelt att följa, och min coach har varit en fantastisk stöd genom hela resan. Jag har nått mina mål snabbare än jag trodde var möjligt!”

“Jag har provat många viktminskningsprogram tidigare, men inget har fungerat lika bra som WeightTrainer. Kombinationen av träning, kost och mental coaching har verkligen gjort skillnad. Jag känner mig mer energisk och hälsosam än någonsin!”

“Det bästa med WeightTrainer är den personliga supporten. Min coach har varit med mig varje steg på vägen och hjälpt mig att hålla motivationen uppe. Jag har inte bara gått ner i vikt, utan också fått nya vanor som jag kan hålla livet ut.”

Gå med i WeightTrainer idag!

Vill du få mer information om programet eller veta mer om nästa gruppstart? Skicka in en intresseanmällan så kontaktar vi dig med mer information.