Kom i din toppform

VÄNTA INTE PÅ DET PERFEKTA TILLFÄLLET. BESTÄM DIG IDAG.

Gemensamma träningspass och morgonpromenader/löpning anpassade utifrån er deltagare. Alla kan vara med, gammal som ung, otränad som vältränad och du väljer själv vad du vill delta på. Program för resan kommer att skickas ut innan avfärd.

Förutom våra egna aktiviteter erbjuder hotellet gratis spa och gym, gratis yoga- och pilates klasser. Möjlighet att bl.a. hyra cyklar, spela tennis, hyra sup-brädor.

För vem är Toppformen

Toppformen kom till för att vi ville hjälpa personer att hitta ett sätt att komma i form och hitta en hälsosammare livsstil i längden. Toppformen fokuserar på att få en hållbar förändring och hållbara rutiner. Vi har hjälpt deltagare utan träningsbakgrund och tidigare elitidrottare att hitta nya sunda rutiner. Åldern har också varierat från 16 år upp till 70 år. Träningen anpassas alltid efter mål och förmåga. 

Läs vad tidigare deltagare sagt om toppformen

Anmälning 

Vill du veta mer eller boka din plats kontakta oss via toppformens formulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri konsultation

 

Nu släpper vi platserna till höstens starter

Vill du vara med på resan till hösten boka din plats redan nu. Begränsat antal platser.

 

Ta första steget till ett nytt liv

 

Träning

Träningsschemat anpassas efter dig och uppdateras flera gånger under denna period med tydliga instruktioner och videos på alla övningar. Vi individanpassar programmen efter vad som funkar och passar för dig. Du kommer att bli starkare och orka mer.

Hållbarhet

Under 16 veckor coachar vi dig på din väg till din toppform med egna uppsatta mål. Med näringsrik mat, styrketräning och promenader kommer vi att skapa bra vanor och rutiner som håller över tid för just dig. 

kost

Kostschemat är specificerat för vad du ska äta varje vecka. Tydliga recept med exakt mängd på råvarorna. Du kommer äta allt från kyckling, kött, fisk, potatis, ris, ägg mm. Vi individanpassar matschemat beroende på vad ditt nuläge är och vad målet är.

Ingen bantning bara god mat!

Våra Coacher 

Malin Tulin

Malin Tulin

Coach

Fredrik Moberg

Fredrik Moberg

Coach