Stärk kropp och knopp med

Girls Only Boxing

Kom och utvecklas med oss

Vill du prova boxningsträning enbart för tjejer? Ett roligt, utvecklande och boxningstekniskt pass utan kroppskontakt. Inga förkunskaper krävs och tjejer i alla åldrar och alla träningsnivåer är välkomna. Grupperna startar terminsvis och är en form av “small group training”.

Vi tror på att självkänsla kommer inifrån och inte är något du får automatiskt av att förändra ditt yttre. Det är känslan du tror att du kommer att ha när du genomgått förändringen som du egentligen vill åt.

Deltagarna tränar i mindre grupp där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. I gruppen skapar vi tillsammans en trygghet där vi vågar utmana oss själva och peppa varandra. Teamkänslan gör att vi anstränger oss mer och når ännu längre. Ditt deltagande bidrar till allas upplevelse och utveckling på samma sätt som deras gör detsamma för dig.

Nästa gruppstart

Nästa grupp kommer att starta den 7 februari

Träningarna kommer att vara tisdag och torsdag 19:15 i 16 veckor (32 pass)

Pris medlem på Puls  625:-/ mån

Pris Ej medlem 825:- /mån

 

Prova på pass

Under vecka 4 och 5 så kommer vi att anordna prova på pass för dig som är nyfiken och vill prova Girls only boxing.

Passen kommer att vara tisdag och torsdag klockan 19:15. Anmälan sker via formuläret längre ner eller direkt till Puls via mail eller telefon.

 

Teknik

Vi lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik. För varje termin möter du nya tekniker och ställs inför andra kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

STYRKA & KONDITION

Vi jobbar på att bygga upp våran styrka och kondition  genom olika övningar framförallt med kroppsvikt och enkla redskap. En stark kropp är en förutsättning för att må bra och klara av utmaningar både i träningen och i vardagen

SJÄLVKÄNSLA

Självkänsla är något som vi jobbar mycket med i gruppen. Vi bygger teamkänsla och jobbar mycket på att alla ska känna sig delaktiga och utvecklas. Träffa nya vänner och ni kommer att växa tillsammans och hjälpa varandra att utvecklas.

Våra instruktörer

Ida Nykvist

Ida Nykvist

Boxningsinstruktör

Sanna Nyberg

Sanna Nyberg

Boxningsinstruktör

Karoline Pers

Karoline Pers

Boxningsinstruktör

Vill du vet mer.

Om du vill veta mer eller boka en prova på plats? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bemannade Öppettider

Mån-tors 09:00-12:00
16:30-20:00
Fredag 09:00-12:00
Lördag 09:00-12:00
Söndag Obemannat

För medlemmar är gymmet öppen för träning 04-24 året om.